Iskustva laboratorija u primjeni HRN EN ISO/IEC 17025:2017, 8. bienalno savjetovanje

Nakon jednogodišnje stanke, te odgađanja već najavljenog skupa zbog epidemije COVID-19 virusa, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da ćemo 8. savjetovanje Iskustva laboratorija u primjeni HRN EN ISO/IEC 17025 održati od 16. do 18. 6. 2021. godine u Crikvenici.

Ovaj bienalni skup priznati je događaj usmjeren na trajno stručno osposobljavanje laboratorijskoga osoblja i razmjenu iskustava. Tema za razmjenu iskustava ima mnogo jer je novo izdanje norme HRN EN ISO/IEC 17025 donijelo mnoge izazove. Uz izlaganja laboratorijskoga osoblja, cijelu sekciju posvetili smo izlaganjima ocjeniteljima u kojoj će podijelili svoja iskustva u ocjenjivanju, svoja očekivanja te probleme na koje su nailazili.

Jedna od novina novoga izdanja norme je i primjena razmišljanja na temelju rizika. Na tu temu održat će se cjelodnevni seminar. Sudjelovanje na ovome seminaru bit će besplatno za sve sudionike savjetovanja.

Pozivamo vas da se uključite u rad ovoga savjetovanja kao autor, izlagač, sponzor ili sudionik.

Sudjelovanjem na ovome savjetovanju proširite vaša znanja i doznajte nove zanimljive informacije vezane uz primjenu ove norme u praksi. Druženjem u neformalnoj komunikaciji pruža vam se jedinstvena prilika razmjene osobnih iskustava oko rješavanja problema u primjeni ove norme.

Poziv 8 savjetovanje 2021